jobba-hos-oss1

Jobba hos oss: Bli en del av Rörexperten – Vi söker engagerade VVS-montörer!

Är du en skicklig VVS-montör som brinner för att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder? Vill du vara en del av ett företag som kombinerar expansion med stabilitet? Då har vi en spännande möjlighet för dig på Rörexperten!

Om oss:

Rörexperten är ett etablerat företag inom VVS-branschen, och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vi erbjuder både service och installationer av badrum och kök, och nu söker vi två engagerade VVS-montörer som vill bli en del av vårt dedikerade team.

Vem vi söker:

Vi välkomnar både nyutbildade VVS-montörer och erfarna yrkespersoner som älskar att hitta innovativa lösningar på våra kunders problem. Vi ser det som självklart att du har en positiv inställning till livet och att du värderar professionalism i allt du gör. Om du också har en passion för raka rör och har förmågan att tänka strategiskt och självständigt, då är du precis den typ av person vi söker.

Dina kvalifikationer:

För att trivas och lyckas hos oss på Rörexperten bör du inneha ett yrkesbevis som VVS-montör och ett B-körkort. Dessa är obligatoriska för att kunna utföra arbetet på ett säkert och effektivt sätt.

Vi investerar i din utveckling:

Vi värdesätter våra medarbetare och deras ambitioner. Om du har större mål och ambitioner inom VVS-branschen, kommer vi på Rörexperten att stötta din personliga och professionella utveckling. Vi tror att vårt företags framgång är beroende av våra medarbetares tillväxt och potential.

Vårt arbetsklimat:

På Rörexperten erbjuder vi en positiv och stimulerande arbetsmiljö. Vi tror på att arbeta tillsammans som ett team och dra nytta av varandras kompetens. Samtidigt uppmuntrar vi självständighet och initiativtagande, vilket ger våra medarbetare möjlighet att blomstra och påverka sin egen framtid.

Så här ansöker du:

Om du känner att du är den perfekta kandidaten för oss på Rörexperten och att vår värdegrund överensstämmer med dina egna ambitioner, tveka inte att höra av dig till oss!

Skicka din ansökan till Johan Grönberg via e-post: info@rorexperten.se. Vi ser fram emot att få lära känna dig och diskutera hur du kan bli en värdefull medlem av vårt team.

Välkommen till Rörexperten – där kompetens och passion för VVS-branschen möts!

Ring direkt!