Bergvärmepump

Vi monterar och driftsätter bergvärmepumpar av alla fabrikat som saluförs i Sverige.

Golvvärme

Golvvärme är ett behagligare sätt att värma ditt hus.

Stambyte

Vi har lång och gedigen erfarenhet från stambyten i flera bostadshus såsom villor och radhus men även på bostadsrättsföreningar inom tull i Stockholm.

Badrumsrenovering

Vi utför renovering av hela badrum från grunden som börjar med att vi rensar rummets alla väggar och golv från kakel och klinkers. Därefter byts de så kallade stickledningarna och dra rör fram till de nya anslutningspunkterna innan vi gjuter golvet med betong. Därefter monteras golvvärmeslingor som gjuts in i flytspacklet. Sedan appliceras ett lager med tätskikt av behörig personal i enlighet med fabrikatets anvisningar innan slit skiktet appliceras i form av klinkers och kakel eller i vissa fall en våtrumsmatta.

 

Säkert vatten

Vi innehar behörighet för “Säkert Vatten” och är diplomerade av  Svenska VVS föreningen. Detta medför att arbeten som vi utfört omfattas av både din hemförsäkring och eventuell bostadsrättsförening eller fastighetsägare/hyresvärd.

 

 

Köksrenovering

Vi hjälper dig med hela köksrenoveringen från att rensa ut och friställa hela kökets väggar och golv från befintlig inredning. maskinell utrustning och vvs-armatur.

Därefter målas väggar och tak samt golvet läggs nytt. Ny köksinredning och maskinell utrustning installeras och vatten och avlopp samt elektricitet dras fram. Arbetsbänkar och stänkskydd i form av kakel, glas eller rostfri plåt monteras.